Потопете се в атмосферата и утолете жаждата си!

Потопете се в атмосферата и утолете жаждата си!

Имате някакви желания? Ние сме тук! Хапнете вкусна вечеря в ресторант Talents или посетете нашето Deli,намиращи се на приземния етаж! Нека нощта ви се превърне в Hakuna Matata, докато отпивате коктейли на нашия Rooftop59 бар!

Отпивайки коктейли в стила на Хемингуей!

Нашият Rooftop е перфектният коктейл бар за всички в София, които се интересуват от всичко, което е „ново и модерно“ в света на напитките. Качете се с асансьора до деветия етаж, за да се насладите на голямо разнообразие от авторски напитки, докато се наслаждавате на невероятната гледка към Витоша.

Талантливо приготвена храна

Храната е част от нашата ДНК и ние я споделяме с вас в Kitchen59! Кулинарната академия на HRC се присъедини към нас в това приключение, поставяйки своя подпис върху всяко едно ястие, чрез ресторант Talents. Нашият главен готвач управлява екип от експресивни международни студенти готвачи. Всеки от тях има уникален стил на готвене, който допълва изживяването, което нашите гости получават, когато се хранят в ресторанта.

The Deli!

Нашето Deli магазинче, предлага най-вкусната храна на посетителите ни!Независимо дали се интересувате от сладко или солено, пикантно или кисело, ние ви предлагаме всичко,което търсите. Насладете се на деликатесите ни на място или вземете за вкъщи или докато се разхождате!