Кампус FAQ

Трябва ли да плащам депозит?

Ще трябва да заплатиш депозит в размер на един месечен наем (който ще ти върнем при напускане на стаята и всичко е изрядно) както и наема за първия месец, за да може да подпишем договор.

Разрешени ли са домашни любимци?

Не, за жалост не допускаме домашни любимци, колкото и да ги обичаме. Разбира се, правим изключение за всички кучета водачи.

Прекратяване на престоя?

Прекратяването на договора може да се случи с един месец предизвестие.

В случай на прекратяване на договора преди да се наненсеш в Китчън59, заради Covid19 ( локдаун; прекратяване на учебния процес; затваряне на граници) , прекратяването на резервацията може да се случи 1 седмица преди пристигане.

В случай на прекратяване на договора, заради Covid19 без месечното предизвестие, месечния депозит за стаята, няма да бъде върнат.

Може ли приятелите ми и семейството ми да ме посетят?

На всеки 3 месеца престой, получаваш една безплатна вечер за приятели и роднини!

Същи така може да си представим, че от вереме на време искаш да се видиш с приятелчета или „приятелчета“ и би им се наложило да останат за вечерта! В такъв случай ще се наложи да ни заплатиш такса от 9 евро. Това е такса, която се изисква при нуждата за регистриране на екстра гост в хотела. Тя покрива всички, данъци и такси, изисквани от министерството на туризма.

Кой ще ми е съквартирант ако съм в споделена стая?

Стараем се, да те напаснем с готин съквартирант/ка. Разбира се, взимаме предвид и твоите предпочитания.

Какво се включва в кампус престоя?

Всичките ни студентски стаи са оборудвани с просторна индивидуална баня; хладилник; климатик; подово отопление; интернет и Wi-Fi; Стаите са напълно обзаведени с ортопедични легла, гардероби, рафтове, бюра, дъски за бележки и място за багаж.

Има ли специални намаления за моя университет?

Имаме сключени споразумения с някои университети! Допитай се до нашия „Кампус Министър“, дали твоят университет има сключен договор за преференциални цени..

Има ли къде да заключвам велосипеда си?

Да, имаме място за велосипеди в подземния паркинг, както и външни парко места!

Има ли градски транспорт наоколо?

Нашата сграда се намира много близо до много спирки на различни видове градски транспорт. Много е лесно да се придвижвате до почти всяка една точка на София. Спирката на метрото на Красно Село е на около 5 мин пеша, а непосредствено пред хотела имаме спирка на Трам №4 и №5. Пеша може да се придвижите до центъра за около 25-30 мин, а с велосипед отнема около 10-12 мин.