Търсите квартира в София?

18 февруари 2022

Мислите си да запишете висше образование в София и си търсите квартира или стая в студентско общежитие? Ето Ви няколко съвета, с които може бързо да си намерите квартира, която да отговаря на Вашите критерии за комфорт, чистота и разумна цена. ????????

????Започнете с проучването от рано: Учебните заведения в София предоставят толкова много възможности по отношение на кариера и образование, не е чудно, че столицата е много търсено място за живеене сред студентите. Пазарът на студентски жилища може да бъде доста конкурентен, така че си струва да започнете с търсене на квартира поне един месец предварително. Kitchen59 предлага съдействие на младите студенти в намирането на перфектната стая в своя студентски кампус.

Възползвайте се сега и си запазете посещение на ????https://kitchen59.bg/campus-room/

????Преценете бюджета си: Софийските квартири особено в центъра на София могат да бъдат доста скъпи.

Kitchen59 предлага различни пакетни оферти за споделена или индивидуална стая, от които да се възползват студенти с различни финансови възможности. За момента в кампуса на Kitchen59 живеят студенти от цели 28 националности, което само по себе си показва колко лесно достъпен и предпочитан е студентският кампус на Kitchen59.

Kitchen59 се старае да улесни максимално своите студенти. Ние отговаряме за плащането на битовете сметки, които са включени в цената на наема на стаята.

???? Предпазете се от измами

Има много начини за намиране на квартири в София, включително уебсайтове за жилища и групи във Facebook. Но трудно се установи коя агенция е легитимна или кой човек не е измамник. На повечето места е трудно да се направи оглед на квартирата. Ето къде Kitchen59 се различава от останалите…Ние от Kitchen59 реагираме изключително бързо на всякакви заявки за оглед на студентските стаи и сме изключително експедитивни по отношение на оформяне на документация и помощ в случай, че са необходими допълнителни документи при промяна на адресната регистрация.

Ето нашите топ съвети:

-Не плащайте депозит предварително докато не видите мястото лично.

-Проверете дали мястото е удобно разположено, достъпно и е в близост до градски транспорт-Подробно се запознайте с договора преди да го подпишете-Разпитайте за общежитието, като получите актуална информация от други студенти

???? Направете списък с нещата, от които се нуждаете във Вашето студентско общежитие

Безспорно е, че местоположението и бюджетът са от изключително важно значение, но също така трябва да се вземат в предвид и други важни фактори. Например сигурността и безопасността на мястото е от ключово значение. Наличието на допълнителни удобство и услуги, които се предлагат в кампуса , като например услуги за почистване, използване на обща кухня и зони за отдих и редиця студентски отстъпки на територията на студентския кампус.

Не на последно място е фактът ,че животът в студентско общежитие предлага много възможности за общуване с нови и различни хора.