Пролетни забавления в София?

21 март 2022

????В София е много приятно през пролетта!

????София е град за разходки , особено и щом времето ☀️стане по-топло????. Ето ги и нашите предложения как да си прекарате добре през пролетните месеци март, април и май:

????Разходете се пеша из града и разгледайте основните забележителности ????

Особено през този сезон това е едно от най-добрите неща за правене в София. Основните забележителности в София са концентрирани на едно място и могат да бъдат разгледани с пешеходна разходка – Църквата Александър Невски, Националната художествена галерия и етнографския музей, Археологическия музей, ,останките на древна ???? Сердика и Средец, музея на София и много други.

????Барове и ресторанти на открито????

София има изобилие от барове и ресторанти на открито, на които да се насладите по време на вашето пътуване. Но, не пропускайте да посетите и нашия ресторант Таланти и Rooftop бар. Kitchen59 предлага модерен и просторен 360 градусов бар с тераса и басейн с релаксираща атмосфера, с изглед към планината. Тук е идеалното място за отдих ????след напрегнатия работен ден или след дълга разходка из центъра на София. Заповядайте на по коктейл с приятели. А ако огладнеете няма грижи, в нашия ресторант Таланти ще намерите вкусни специалитети от новото свежо пролетно меню.

????Разходки в софийските паркове ????

Както сигурно вече сте забелязали София е зелен град и предлага голямо разнообразие за всеки, който желае да е по-близко до природата .В централната част на града Ви препоръчваме да се разходите в Борисовата градина, парка Заимов или Докторската градина, а ако искате да видите нещо уникално, то непременно посетете Парк Камбаните, където ще видите едниствения в света монумент с уникални камбани от цял свят. Приятни за разходка???? са Южния парк, Ботаническата???? градина и Зоо парка.

????Пролетта е време за изкуство и култура????

Пролетният културен афиш на София е много богат. Непременно разгледайте програмата на Националната опера и балет, Музикалния???? театър, Национален Дворец на Културата , зала България и много други и сме сигурни, че ще си изберете и посетите интересен спектакъл или театрална постановка. Вижте всички актуални събития в града тук—> https://programata.bg/?l=2